Modificeret atmosfære pakning (MA-pakning)

I dag stilles stadig større krav til fødevarerne. Krav som kvalitet, ingen konserveringsmidler, ernæring, smag, økologi og emballage. MA-Pakning er en af løsningerne.

Hvad er MA-Pakning?

MA-Pakning vil sige at produktet får en mere optimal gassammensætning end atmosfærisk luft.
MA-Pakning er en økonomisk gunstig metode. Det forbedrer holdbarheden og formindsker tab. For at opnå det bedste resultat er det vigtigt, at der er en harmonisk overensstemmelse mellem produkt, produktionshygiejne, pakkeudstyr, emballage og gas/gasblandinger og kølekæde.

Kød-, fiske- og mejeriprodukter, frugt og grøntsager, bagerivarer, bake-off produkter såvel som salater med dressing samt færdigretter er alle produkter, hvor MA-Pakning kan anvendes med stor fordel.

De forskellige fødevarenedbrydende processer kan undertrykkes ved brug af kontrolleret atmosfære. Strandmøllen har gennem årerne udviklet FOOD LINE® konceptet, hvor vi har specialiseret os i kundetilpassede løsninger.

FOOD LINE® blandinger fremstilles ved hjælp af kalibreret udstyr og kontrolleres efter Fødevarestyrelsens bestemmelser. FOOD LINE® blandinger består typisk af to eller flere af følgende gasser: CO2, oxygen og nitrogen, samt i øvrigt efter kundebehov.

I FOOD LINE® serien kan Strandmøllen blandt andet tilbyde følgende:

  • Reduktionsventiler
  • Iltrest-måler
  • Gasmixere
  • Centralanlæg

Ring til Strandmøllens gaskonsulent og hør mere om MA-pakning