TIG-svejsning hvor argon bruges som beskyttelsesgas

MØD HELENE
FYLDEOPERATØR


Helene arbejder hos Strandmøllen som fyldeoperatør, og arbejder til daglig i Ejby. 

HVORFOR SØGTE DU I SIN TID ET JOB HOS STRANDMØLLEN A/S

Efter 10 år i frisørfaget følte jeg, at jeg havde brug for nye og andre udfordringer i forhold til, hvad der kunne lade sig gøre som frisør. Så jeg tænkte: "hvorfor ikke noget HELT nyt, et helt andet fag". Derfor valgte jeg at søge job ved Strandmøllen i Ejby.


HVORDAN SER DIN ARBEJDSDAG TYPISK UD?

Min arbejdsdag er meget varierende! Jeg startede som medicinsk klargøringsmedarbejder, derefter lærte jeg at fylde CO2, så atmosfærisk luft og efterfølgende oxygen. Jeg har også arbejdet i teknisk fyldehal, så det varierer meget, hvad jeg bruger min arbejdsdag på.


HVAD HARVÆRET DET BEDSTE VED AT STARTE I STRANDMØLLEN?

Det har været alle de smilende og søde kollegaer. Det er utrolig spændende med alt den faglige viden og læring, som de mange processer giver. Jeg føler, at der bliver vist tillid til mig, da jeg får lov at lære nye ting, og især hvis man selv byder ind.

Det er rart, at der er godt humør kollegaerne imellem, og at man er tæt på sin leder. Jeg kan sagtens se mig selv i Strandmøllen på lang sigt, da der er meget at sætte sig ind i, og det virker som om, at virksomheden er i en stor udvikling.


HVORDAN VIL DU BESKRIVE KULTUREN I STRANDMØLLEN A/S?

Uanset hvorhenne eller hvornår på dagen det er, så møder man altid glade og smilende kollegaer. Hvis man som mig, noglegange, ligner en 'forvirret høne uden hoved', så er der altid en sød og tålmodig kollega, som gerne hjælper til.

Der er en rigtig god tone med (til tider dårlig humor), og gensidig respekt for de mange forskellige medarbejdere. Jeg er rigtig glad for, at jeg valgte at skifte fag, og jeg kan KUN anbefale andre, som er lidt i tvivl at tage springet, og søge en stilling ved Strandmøllen.