Optimér dit gasindkøb

Du kan nemt optimere dit gasindkøb ved i samarbejde med din gaskonsulent at vælge den leveringsform og emballage, som er mest kosteffektiv for din produktion.

Herunder kan du se vores forskellige leveringsformer og emballager:

 • Gasflasker
  Gasflaskernes størrelser afhænger naturligvis af deres indhold, men overordnet set kommer de i en størrelsesorden fra 1 liter og op til 50 liter. Udover almindelige flasker står vi bag KVIK TOP ®-flaskerne med 300 bar og integrerede ventiler og regulatorer. Læs mere om dem her
   
 • Batterier
  Batterier består af sammenkoblede gasflasker fra 8 til 36 styk (50/80 liter), som passer perfekt til dig med et større forbrug. Desuden står vi bag et XL-batteri med et tryk 300 bar, der giver dig dobbelt så meget gas som et almindeligt batteri. Læs mere her.
   
 • Kryobeholdere og -tanke
  Transportable kryobeholdere indeholder fra 5 liter til 600 liter, mens stationære kryotanke indeholder fra 1.200 liter til 60.000 liter. De er ideelle for dig, der har et stort forbrug af flydende gasser.
   
 • Centralanlæg
  Centralanlæg er fordelingssystemer, der fra centrale forsyninger fører gas via rørledninger og udtagsposter til dine forbrugssteder. Her definerer vi kravene til dit centralanlæg i tæt samarbejde med dig. Desuden sørger vi for projektering, installation, uddannelse og ikke mindst service.