Hvad er mest optimalt i din produktion?

Optimer dit gasindkøb med det rette valg af leveringsform og emballage.

Hvad er mest optimalt i din produktion? Strandmøllen tilbyder at levere din gas i den leveringsform eller emballage der er mest kosteffektiv i din produktion. Du er altid velkommen til at kontakte din gaskonsulent for at få rådgivning om den leveringsform og emballage der er helt rigtig for dig.

Flasker

Gasflasker kan alt efter indhold, leveres i størrelser fra 1 L. op til 50 L. 

KVIK-TOP®-flasker

Strandmøllen har udviklet KVIK-TOP®-flasker som har:

  • Kombineret ventil og regulator
  • Lynkobling
  • 300 bars fyldetryk, hvilket giver ca. 50% mere gas per flaske.

Batterier

Ved større forbrug kan vi levere vores gasser i batterier, bestående af sammenkoblet flasker fra 8 till 36 stk. (50/80 liter).

XL batterier

             

Udover det almindelige batterier, har vi udviklet et batteri i XL størrelser med 300 bar. XL-batteriet giver dig næsten 50 % mere gas uden at tage mere plads.  

Kryobeholdere og tanke

Når du har et stort forbrug af flydende gasser, kan vi levere i transportable kryobeholdere fra 5 til 600 L. og i stationære kryotanke fra 1200 til 60 000 liter.

Også indenfor dette område ligger Strandmøllen teknologisk langt fremme. Vi kan tilbyde højtrykstanke, primært til laserapplikationer.
Strandmøllen tilbyder totalløsninger, fra projektering til opstilling af tanke.

Centralanlæg

I samarbejde med vores kunder definerer vi krav til centralanlæg, vi sørger for projektering, installering, uddannelse og ikke mindst tilbyder vi service når anlægget er i drift.