STRANDMØLLEN A/S KØBER MESSER A/S

For 10 år siden købte den danskejede gasvirksomhed Strandmøllen A/S den del af Messer Danmark A/S, der vedrørte flasker og batterier. Nu overtager virksomheden alle aktiviteter i Messer Danmark A/S.

Strandmøllen A/S og Messer Group GmbH har indgået aftale om, at Strandmøllen pr. 1. august i år overtager virksomheden Messer Danmark A/S.

Messer Danmark A/S leverer flydende CO2 og nitrogen, samt brint og installationer til en række store kunder.

Specielt CO2 og brint matcher rigtig godt med Strandmøllens satsning på produktion af disse produkter, idet virksomheden i sommeren 2019 har indviet egen CO2-fabrik i forbindelse med verdens største biogasanlæg beliggende ved Esbjerg. Derudover har Strandmøllen eget elektrolyseanlæg til produktion af brint, der blandt andet forsyner flere brinttankstationer i Danmark. Med opkøbet af Messer Danmark A/S er   Strandmøllen nu en af de betydeligste spillere på markedet for CO2 og brint.

Samtidig har Strandmøllen A/S og Messer Group GmbH indgået en aftale om øget samarbejde omkring forsyning af helium og specialgasser. Dette vil yderligere styrke Strandmøllens position på det danske marked og ikke mindst bidrage til at sikre leverancerne til både nye og eksisterende kunder.

Administrerende Direktør Alex Buendia, Strandmøllen A/S udtaler: ”Med købet af Messer Danmark A/S, viser Strandmøllen igen sin styrke på det skandinaviske marked og står nu som en meget stærk, dansk leverandør af gas, der er i stand til at skabe forsyningssikkerhed for vores kunder.”

For yderligere spørgsmål, venligst kontakt: Adm. Direktør Alex Buendia, Strandmøllen A/S, tlf. 701 02 107.