Strandmøllens samfundsansvar 

Hos Strandmøllen ønsker vi at påvirke vores samfund i en positiv retning, både hvad angår miljø, økonomi og socialt.

Strandmøllens grundlægger Christian Nielsen og hans vision har motiveret os til, at fortsætte hans arbejde med at udvikle vores virksomhed på en bæredygtig måde.  Dette gør vi, ved at have fokus på at give vores kunder mulighed for at skabe innovative og konkurrencedygtige produkter. Et eksempel kunne være livsvigtig ilt til for tidlig fødte børn eller produktion af lægemidler med pharmaceutiske gasser. 

Vi tager også socialt ansvar for vores ansatte og det er vi stolte over. En af vores seks grundholdninger er, at vi skal være gode kollegaer. Vi har endvidere en Zero Accident politik, der sikre daglig fokus på sikkerhed på arbejdspladsen. Denne kombination gør, at vi hele tiden arbejder for at bibeholde en god arbejdsplads med en speciel kultur.

Set ud fra et breddere perspektiv arbejder Strandmøllens ejere, Christian Nielsens Fond, aktivt med at støtte danske teknologi og industriel udvikling. Derudover er det fondens formål, at Christian Nielsens virksomheder drives til gavn for dansk industri.

En vores vigtigste forpligtelser i fremtiden er dog, at være med til at udbrede bæredygtig brint til transport. Strandmøllen vil gerne bidrage til en reduktion af Co2, ved at tage ansvar inden for vores ekspertområde.