Vores selskaber og partnerskaber

Gennem mere end 100 år har vores primære fokus været at producere og sælge gasser i Danmark, men i takt med vores vækst har vi naturligvis også investeret i nye forretningsområder og markeder.

Herhjemme ejer vi først og fremmest Medical Danmark A/S, som hovedsageligt servicerer lungesyge med behov for ilt i hjemmet med henblik på at give dem så stor mobilitet og derigennem livskvalitet som muligt. 

Derudover er vi med til at udbrede bæredygtig brint til transport via vores partnerskab i Danish Hydrogen Fuel A/S, som bygger brinttankstationer rundt om i Danmark og får brinten fra vores elektrolyseanlæg på Fyn.

PÅ TVÆRS AF LANDE

Det er dog ikke kun i Danmark, at vi producerer og sælger gasser til industrier lige fra sundhedssektoren til jern- og maskinindustrien.

Siden 2005 har vi været i Sverige med vores søsterselskab Strandmöllen AB, hvor vi har åbnet egen fabrik, fyldestation og luftgasfabrik, som sikrer vores kunder en stabil forsyning på tværs af landene.

Seneste skud på stammen er Gasecenter Nord GmbH i Tyskland, som vi købte tilbage i 2013 for at fortsætte vores udvikling som en regional spiller på gasmarkedet og styrke vores forsyningssikkerhed yderligere.