ER DU EN ERFAREN GASBRUGER?

- skift til Strandmøllen i dag.

VI PRIORITERER DEN PERSONLIGE RELATION OG ÆRLIG RÅDGIVNING

Hver eneste kunde betyder noget for os. Vi forsøger derfor hele tiden at skabe trygge rammer for vores samarbejde, hvor du som kunde slipper for eventuelle bekymringer eller usikkerhed i hverdagen.

Det betyder blandt andet, at du har én fast kontaktperson – nemlig din gaskonsulent – som er let at få fat i. Gaskonsulenten står ved din side både før, under og efter dit skifte til Strandmøllen, hvor han eller hun løbende bidrager med råd og vejledning afhængigt af dit behov. Du har naturligvis altid et direkte nummer og en e-mailadresse til din gaskonsulent, så det er nemt at holde kontakten.

Din faste gaskonsulent arbejder i den forbindelse efter følgende principper for god og ærlig rådgivning:
 

 • Vi holder, hvad vi lover
  Du får udelukkende tilbud om gasser, gasblandinger eller udstyr, som vi med sikkerhed kan levere, ligesom vi kun aftaler en leveringsdato med dig, som vi kan overholde.
   

 • Vi skaber merværdi, ikke mersalg
  Du får ikke et tilbud om noget, som du ikke har brug for i et forsøg på at skabe mersalg uden værdi. Du får derimod de flasker, batterier og evt. den tank, som matcher din produktion, og som kan have positiv indflydelse på din hverdag fx ved at minimere tidsspild ved flaskeskift.
   

 • Vi er rådgivende sælgere
  Vi hjælper dig med at løse udfordringer og opnå succes gennem råd og vejledning i de enkelte gasprodukter, hvor vi tager udgangspunkt i hele din produktion samt dine mål og ønsker – nu og i fremtiden.

DET ER UKOMPLICERET AT SKIFTE GASLEVERANDØR

Det skal være en god oplevelse at skifte til Strandmøllen, så derfor står din gaskonsulent trygt ved din side fra start til slut. Gaskonsulenten informerer dig naturligvis løbende om de forskellige processer omkring dit skifte og hjælper dig blandt andet med at

 • afdække dit gasbehov samt præsentere dig for mulige løsninger og produkter

 • vejlede dig i afvikling af din flaske- og batteribeholdning samt koordinere afvikling af evt. tank fra din tidligere leverandør

 • informere din lokale forhandler om dit behov for forsyning og leveringsintervaller

 • sikre backup-forsyning under udskiftning af flasker, batterier og evt. tanke

 • oprette din kundekonto og bestille gas første gang.
   

Din gaskonsulent vil desuden holde et møde med dig efterfølgende for at evaluere dit forløb og følge op på eventuelle spørgsmål, som du sidder tilbage med.

100 % DANSK MED OVER
100 ÅRS ERFARING

Christian Nielsen grundlagde i 1917 Strandmøllen industrigas A/S.
Siden dengang er der løbet meget vand i åen, for i dag er vi et fondsejet gasselskab med datterselskaber i både Danmark, Sverige og Tyskland.

Find din lokale forhandler

HENT ELLER FÅ LEVERET GAS AF DIN LOKALE FORHANDLER

Vi samarbejder med 25 forhandlere over hele landet, hvorfra du enten selv kan hente eller få leveret din gas.

Det er stadig Strandmøllen A/S, som du handler med, så dine fakturaer er med andre ord samlet ét sted.

Det siger vores kunder om Strandmøllen - få inspiration

SAVNER DU LIDT INSPIRATION?

Brug et øjeblik på at læse, hvordan vi hjælper kunder i forskellige brancher med at effektivisere deres arbejdsprocesser og kvalitetssikre deres slutprodukter.

Oftest stillede spørgsmål om gas og udstyr til gas

SIDDER DU TILBAGE MED SPØRGSMÅL?

Bare rolig, der er ikke langt til et svar. Vi har nemlig samlet svarene på de oftest stillede spørgsmål fra vores kunder. Måske du kan finde svaret på dit spørgsmål her?