VIL DU UNDGÅ USIKKERHED
I HVERDAGEN?​


Vi skaber tryghed med vores gas.

Vi har over 100 års erfaring med levering af gas, og vores højeste prioritet er at sikre, at du altid modtager dine leverancer til tiden og i den ønskede kvalitet.

Hos os betyder vores kunder nemlig alt. 

 

GOD OG ÆRLIG RÅDGIVNING

 

Vi holder, hvad vi lover

Du får udelukkende tilbud om gasser, gasblandinger eller udstyr, som vi med sikkerhed kan levere, ligesom vi kun aftaler en leveringsdato med dig, som vi kan overholde.

 

Vi skaber merværdi, ikke mersalg

Du får ikke et tilbud om noget, som du ikke har brug for i et forsøg på at skabe mersalg uden værdi. Du får derimod de flasker, batterier og evt. den tank, som matcher din produktion, og som kan have positiv indflydelse på din hverdag fx ved at minimere tidsspild ved flaskeskift.

 

Vi er rådgivende sælgere

Vi hjælper dig med at løse udfordringer og opnå succes gennem råd og vejledning i de enkelte gasprodukter, hvor vi tager udgangspunkt i hele din produktion samt dine mål og ønsker – nu og i fremtiden.

KØB DIN GAS HOS
DIN LOKALE FORHANDLER 

 

Vi samarbejder med over 25 forhandlere over hele landet, hvorfra du enten selv kan hente eller få leveret din gas. Det er stadig Strandmøllen A/S, som du handler med, så dine fakturaer er med andre ord samlet ét sted.

DET ER UKOMPLICERET
AT SKIFTE GASLEVERANDØR


Det skal være en god oplevelse at skifte til Strandmøllen, så derfor står din gaskonsulent trygt ved din side fra start til slut, og hjælper dig blandt andet med at:
 

 • Afdække dit gasbehov samt præsentere dig for mulige løsninger og produkter
   
 • Vejlede dig i afvikling af din flaske- og batteribeholdning samt koordinere afvikling af evt. tank fra din tidligere leverandør
   
 • Informere din lokale forhandler om dit behov for forsyning og leveringsintervaller
   
 • Sikre backup-forsyning under udskiftning af flasker, batterier og evt. tanke
   
 • Oprette din kundekonto og bestille gas første gang.
   

Din gaskonsulent vil desuden holde et møde med dig efterfølgende for at evaluere dit forløb og følge op på eventuelle spørgsmål, som du sidder tilbage med.

 

DET SIGER
VORES KUNDER


Brug et øjeblik på at blive inspireret af, hvordan vi hjælper kunder i forskellige brancher med at effektivisere deres arbejdsprocesser og kvalitetssikre deres slutprodukter.

UNIKT KENDSKAB
TIL DIN BRANCHE


Du møder fagfolk, som med omtanke, erfaring, viden og passion forstår kompleksiteten i din hverdag, og som med den sikreste hånd kan gøre en forskel.