Strandmøllen bygninger i Ejby på Fyn set ovenfra. Billede af arbejde med gas.

STRANDMØLLEN
A/S

Hos Strandmøllen A/S får du mere end bare gas. Du får løsninger, som gør en forskel.

Du møder fagfolk, som med omtanke, erfaring, viden og passion forstår kompleksiteten i din hverdag, og som med den sikreste hånd kan gøre en forskel uanset om du arbejder i sundhedsvæsenet, farmaindustrien, jern- og maskinindustrien, fødevareindustrien, på laboratoriet eller med udvikling af ny energi.

OM STRANDMØLLEN A/S

 

Strandmøllens DNA er, at tage noget så simpelt som luft og vand og transformere det til noget, der giver dig værdi. Vi hjælper dig uanset om du har brug for rene gasser, gasblandinger, gasinstallationer eller udstyr.

Som en 100% dansk fondsejet gasvirksomhed, kender vi gasmarkedet og de behov du har for en stabil gasleverandør, der tænker langsigtet og kan give dig forsyningssikkerhed og levering til tiden.

Vi er i dag mere end 140 engagerede medarbejdere i Danmark. Strandmøllen blev grundlagt i 1917 af Christian Nielsen. Siden 1967 har vi været ejet af Christian Nielsens Fond.

I mere end 100 år har vi produceret gasser, samt givet god og ærlig rådgivning om unikke gasløsninger af høj kvalitet, til mennesker, forretninger og for en fælles bæredygtig fremtid.