Række af gasflasker nedefra Køb gas flasker med kviktop reduktionsventil, lynkobling og beskyttelseshætte til farma produkter. Kvinde arbejder med farma og lægemidler på laboratorie i farmaceutisk industri

ESSENTIEL
NÅR EFFEKTEN SKAL HOLDE


Hos Strandmøllen får du mere end bare gas. Du får løsninger på dine udfordringer i den farmaceutiske industri. Både de daglige og de mere langsigtede – uanset om det handler om nitrogenfrysning af biologisk materiale eller optimale vækstmiljøer i CO2-inkubatorer. 

 

 

ANVENDELSESMULIGHEDERNE ER MANGE 


Vi ved at anvendelsesmulighederne er mange, og nedenfor er kun et uddrag af nogle af dem. Strandmøllen er totalleverandør af gas, og vi leverer også til lige præcis dit anvendelsesområde. 

Gaskonsulent fra Strandmøllen. Medarbejder til rådgivning i gas industri. Hjælp til farmaceutisk industri

VIL DU SPARRE MED
EN GASKONSULENT?


Hos Strandmøllen får du god og ærlig rådgivning. Det er essentielt for os, at vi sørger for at du som kunde får det rigtige og mest kosteffektive udbytte.
 

 

GMP-REGLERNE
 

Strandmøllen efterlever GMP-reglerne. GMP (Good Manufacturing Practice) er et regelsæt, der gælder ved fremstilling af lægemidler og farmaceutiske produkter.
Strandmøllen producerer også medicinsk oxygen, som lever op til kravene om fremstilling af lægemidler. Vores PHARMA LINE® produkter efterlever selvfølgelig også regelsættet GMP. Vi ved derfor hvilket krav, der bliver stillet til dig, som fremstiller lægemidler.

 

OPBEVARING OG TRANSPORT


Strandmøllen efterlever GDP-reglerne, der sikrer at lægemidlers kvalitet opretholdes i hele distributionskæden.
Dette betyder bla. at vores flasker opbevares indendørs, som det er påkrævet af Lægemiddelstyrelsen. Vi distribuerer flaskerne via FIFO-princippet (First In/First Out). Flaskerne er naturligvis også beskyttet mod vejrlig under transport.

 

 

PRODUKTKONCEPT SPECIELT TIL DIN BRANCHE


Ved produktion af lægemidler og aktive stoffer (API), anvendes gasser i mange processer fra forskning og udvikling til selve fremstillingen. Kravene til disse gasser er høje, og mange gasser skal følge GMP-reglerne, samt opfylde specifikationerne i den Europæiske Pharmakopé. Derfor har vi udviklet vores produktkoncept, PHARMA LINE® som lever op til de høje kvalitetskrav. Produktskonceptet kan også anvendes til andre formål end den farmaceutiske industri. Vi leverer blandt andet også PHARMA LINE® gas til fritids- og erhvervsdykkere, hvor det er altafgørende at kvaliteten af gassen er høj.

Visse applikationer inden for den farmaceutiske industri stiller ekstraordinære særlige krav til gassernes kvalitet, og derfor har vi udviklet PHARMA LINE® ULTRA. Ud over at overholde GMP-regler, og opfylde specifikationer i den Europæiske Pharmakopé, så garanterer vi for en langt højere renhed i dette koncept. 

 

INSPIRATION OG VIDEN OM


Læs herunder hvordan faramceutisk gas er essentiel i kampen mod kræft eller hvordan du kan opnå en højere driftstid.   

UNIKT KENDSKAB
TIL DIN BRANCHE


Du møder fagfolk, som med omtanke, erfaring, viden og passion forstår kompleksiteten i din hverdag, og som med den sikreste hånd kan gøre en forskel og sikre, at du efterlever alle kvalitetskrav og leverer højrene gasser.