Række af gasflasker oppefra. Køb gas flasker med kviktop reduktionsventil, lynkobling og beskyttelseshætte til forskning og uddannelse. Pipettearbejde med gas på laboratoriet. Gaschromatografi og kalibrering med sporbarhed

ESSENTIEL
NÅR KVALITETEN SKAL TESTES


Hos Strandmøllen får du mere end bare gas. Du får løsninger på dine udfordringer i laboratoriet. Både de daglige og de mere langsigtede – uanset om det drejer sig om gaschromatografi, dokumentation, sporbarhed eller noget helt fjerde. 

 

 

ANVENDELSESMULIGHEDERNE ER MANGE 


Vi ved at anvendelsesmulighederne er mange, og nedenfor er kun et uddrag af nogle af dem. Strandmøllen er totalleverandør af gas, og vi leverer også til lige præcis dit anvendelsesområde. 

Gaskonsulent fra Strandmøllen. Medarbejder til rådgivning i gas industri. Hjælp til laboratorier, forskning, og uddannelse

VIL DU SPARRE MED
EN GASKONSULENT?


Hos Strandmøllen får du god og ærlig rådgivning. Det er essentielt for os, at vi sørger for at du som kunde får det rigtige og mest kosteffektive udbytte.
 

PRODUKTKONCEPT SPECIELT TIL DIN BRANCHE


Gas indgår som en essentiel faktor i al analysearbejde inden for forskningsverden, på industri- og kvalitetslaboratorier samt fødevarelaboratorier. Uanset om du skal bruge gas som brandgas, bæregas eller kaliberingsgas, skal gassen være af høj kvalitet og derfor har vi udviklet produktkonceptet LAB LINE®, der sikrer høj kvalitet, funktionalitet, høj renhedsgrader og dokumentation. Ord som sporbarhed og kvalitetssikring er nøgleord for laboratoriekunder, og derfor er dokumentationen på alle vores LAB LINE® produkter grundig og omfattende fra råvare til færdigvare. Det gælder alt fra specifikationer og batchjournaler til produktions- og træningslogs.  

 

UNIKT KENDSKAB
TIL DIN BRANCHE


Du møder fagfolk, som med omtanke, erfaring, viden og passion forstår kompleksiteten i din hverdag, og som med den sikreste hånd kan gøre en forskel og give dig den nødvendige kontrol.