Argon gasflasker med ventiler Hydrogenflasker der bliver scannet

LEVERANDØR-
SERVICE


LeverandørService er din mulighed for at slippe for det administrative besvær med at betale regninger og helt undgå fakturagebyr.

Her trækker vi nemlig vores tilgodehavende direkte fra din konto på sidste rettidige betalingsdato. Det betyder ganske enkelt, at du udnytter din likviditet bedst muligt, sparer tid på administrativ håndtering samt undgår rykkerskrivelser og rentetillæg.

Du tilmelder dig nemt og hurtigt LeverandørService ved at
 

  1. Downloade vores blanket
     
  2. Læse regler og vilkår igennem
     
  3. Udfylde dine oplysninger og sætte din underskrift
     
  4. Sende blanketten til bogholderi@strandmollen.dk.

HVORDAN FOREGÅR DET?


Det hele sker automatisk ved, at vi fremsender din faktura med gældende betalingsdato, hvorefter beløbet overføres direkte til os på betalingsdatoen. Husk, at du naturligvis altid kan afvise din betaling i helt op til to dage, efter betalingen er gennemført. Du skal bare kontakte din bank.

Desuden skal du være opmærksom på, at LeverandørService også giver mulighed for, at eventuelle kreditnotaer overføres direkte til konto

HVAD MED MIN SIKKERHED?


Det er Nets Danmark A/S, som udbyder LeverandørService og står for din sikkerhed i forbindelse med overførslerne. Dine oplysninger bliver således håndteret fortroligt og sendes udelukkende til LeverandørService/Nets Danmark A/S.

HAR DU SPØRGSMÅL
TIL LEVERANDØRSERIVCE?
 

Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål, og hjælpe dig bedst mulig i gang.