Gasflasker med medicinsk ilt og medicinsk kvik top. Køb gas flasker med kviktop reduktionsventil, lynkobling og beskyttelseshætte til healthcare. Mand i ambulance der får ilt som gas af en paramediciner, gennem oxygen i letvægtsflasker

ESSENTIEL
FOR LIVET


Hos Strandmøllen får du mere end bare gas. Du får løsninger på dine udfordringer i sundhedsvæsenet. Både de daglige og de mere langsigtede – med alt fra oxygen i letvægtsflasker til undervisning af fagpersonale. 

 

ANVENDELSESMULIGHEDERNE ER MANGE 


Vi ved at anvendelsesmulighederne er mange, og nedenfor er kun et uddrag af nogle af dem. Strandmøllen er totalleverandør af gas, og vi leverer også til lige præcis dit anvendelsesområde. 

Gaskonsulent fra Strandmøllen. Medarbejder til rådgivning i gas industri om medicinsk gas, og healthcare.

VIL DU SPARRE MED
EN GASKONSULENT?


Hos Strandmøllen får du god og ærlig rådgivning. Det er essentielt for os, at vi sørger for at du som kunde får det rigtige og mest kosteffektive udbytte.
 

KUNDEHISTORIER


Få indblik i, hvordan vi løser store og små udfordringer for vores kunder i sundhedssektoren. 

PRODUKTKONCEPT SPECIELT TIL DIN BRANCHE


Vi leverer gas til sundhedsvæsnet, hvor de anvendes i alt fra anæstesi til smertelindring. MED LINE® er vores produktkoncept, der er udviklet specielt til dig, som arbejder i sundhedsvæsnet eller i anden medicinsk sammenhæng.
Produktkonceptetet stiller høje krav til kvaliteten på vores gasser, og alle gasserne efterlever derfor også GMP- og GDP-reglerne. Strandmøllens MED LINE® produkter er desuden godkendt  af lægemiddelstyrelsen. Det betyder, at patientsikkerheden er i centrum, og at samtlige gasser kan spores fra råvare til færdigvare via instruktioner, specifikationer, batchjournaler samt produktions- og træningslogs. 

INSPIRATION OG VIDEN OM


Få inspiration og viden om hvordan du kan opretholde forsyningssikkerheden, samt hvordan du overholder lovgivningsmæssige tiltag som gasbruger. Læs med i artiklerne herunder.  

UNIKT KENDSKAB
TIL DIN BRANCHE


Du møder en professionel leverandør, som med omtanke, erfaring, viden og passion forstår kompleksiteten i din hverdag, og som med den sikreste hånd kan gøre en forskel for patientsikkerhed og arbejdsmiljøet for sundhedspersonalet.