Acetylen gasflaske med kviktop reduktionsventil, lynkobling og beskyttelseshætte. Til maskineindustrien Flammeskæring i stål, viden om maskine industrien, både svejseprocesser, laserskæring, TIG MIG og MAG-svejsning

ESSENTIEL
NÅR VI GÅR TIL STÅLET


Hos Strandmøllen får du mere end bare gas. Du får løsninger på dine udfordringer i jern- og maskinindustrien. Både de daglige og de mere langsigtede – uanset om det drejer sig om svejseprocesser, laserskæring af stål eller noget helt tredje.

 

ANVENDELSESMULIGHEDERNE ER MANGE 


Vi ved at anvendelsesmulighederne er mange, og nedenfor er kun et uddrag af nogle af dem. Strandmøllen er totalleverandør af gas, og vi leverer også til lige præcis dit anvendelsesområde. 

Medarbejder på strandmøllen ved gasflaske. Mand der arbejder i gas industrien. Viden om gasflasker

VIL DU SPARRE MED
EN GASKONSULENT?


Hos Strandmøllen får du god og ærlig rådgivning. Det er essentielt for os, at vi sørger for at du som kunde får det rigtige og mest kosteffektive udbytte.
 

KUNDEHISTORIER


Få indblik i, hvordan vi løser store og små udfordringer for vores kunder i jern- og metalindustrien. 

PRODUKTKONCEPTER SPECIELT TIL DIN BRANCHE


Jern- og maskinindustrien er kendetegnet ved, at være en af de industrier, der er i konstant udvikling. Dette betyder, at der konstant videreudvikles på svejse- og skæreteknologierne samt anvendelse af nye materialer. Det stiller derfor krav til gassens kunnen og formåen. På baggrund af det har Strandmøllen udviklet to unikke produktkoncepter specielt til jern og maskinindustrien. PRO LINE® og LAZER LINE®. Uanset hvilket produkt det er, får du altid gas der er tilpasset nøjagtig til dit behov og formål.

INSPIRATION OG VIDEN OM


Få tips og tricks til hvordan du optimere dine arbejdsprocesser indenfor jern- og metalindustrien herunder. 

UNIKT KENDSKAB
TIL DIN BRANCHE


Hos Strandmøllen møder du fagfolk, som med omtanke, erfaring, viden og passion forstår kompleksiteten i din hverdag, og som med den sikreste hånd kan gøre en forskel og sikre, at du altid får højkvalitets svejsegas. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?