Oxygen flasker set ovenfra TIG-svejsning

HVAD ER
TIG-SVEJSNING?


TIG-svejsning er en universel svejsemetode, som står for Tungsten Inaktiv Gas. Her bruger du nemlig en inaktiv beskyttelsesgas som fx argon til at forhindre især ilt i at få adgang til det materiale, som du svejser i. Materialerne er oftest i en størrelsesorden fra cirka 0,3 mm til 10 mm.

HVORDAN FOREGÅR
TIG-SVEJSNING?

TIG-svejsning foregår med en wolframe-elektrode, hvor der skabes en elektrisk lysbue mellem elektroden og svejsematerialet beskyttet af den inaktive gas. Wolframe-elektroden har et smeltepunkt på cirka 3000 grader og smelter derfor ikke sammen med dit materiale i svejsebadet i modsætning til MIG- og MAG-svejsning.

HVAD ER FORDELENE
VED TIG-SVEJSNING?
 

Der er mange fordele, og de hænger tæt sammen med dit valg af beskyttelsesgas. Gassen kan nemlig sikre dig en nøjagtig og ikke mindst stærk svejsning med minimalt sprøjt, renere svejselinje og flottere finish. Du har samtidig fuldt udsyn til dit materiale under svejsningen, hvilket naturligvis bidrager til større præcision og ensartethed.

Køb Mini Bertha - argon

KØB MINI BERTHA ARGONMIX
TIL TIG-SVEJSNING

 

  • Handy 8-liters flaske med 300 bar

  • Indeholder KVIK TOP® med integreret reduktionsventil, lynkobling og beskyttelseshætte

GAS OG GASBLANDINGER TIL TIG-SVEJSNING

GASKONCEPTER

ER DU OGSÅ TRÆT AF
FLASKESKIFT OG SPILDTID?


Skift dine almindelige flasker med 200 bar ud med vores KVIK TOP ®-flasker, som både har 300 bar og integreret reduktionsventil. Så er du garanteret længere svejsetid og færre flaskeskift.
 

KONTAKT VORES GASKONSULENT

VIL DU SPARRE MED EN
ERFAREN GASKONSULENT?


Har du brug for rådgivning omkring hvilken gas der passer bedst til dit behov?

Hos Strandmøllen får du god og ærlig rådgivning. Det er essentielt for os, at vi sørger for at du som kunde får det rigtige og mest kosteffektive udbytte.