Række af gasflasker med nitrogen. Køb gas flasker med kviktop reduktionsventil, lynkobling og beskyttelseshætte til fødevarer. Gas brugt til fødevarer, rent naturligt salathoved der holdes i hånd

FØDE- OG DRIKKEVARER 

ESSENTIEL
NÅR MAN SER GRØNT


Hos Strandmøllen får du mere end bare gas. Du får løsninger på de udfordringer, du kan støde på, når du arbejder med levnedsmidler. Både de daglige og de mere langsigtede – uanset om du brygger øl, bager brød eller opdrætter fisk. 

 

ANVENDELSESMULIGHEDERNE ER MANGE 


Vi ved at anvendelsesmulighederne er mange, og nedenfor er kun et uddrag af nogle af dem. Strandmøllen er totalleverandør af gas, og vi leverer også til lige præcis dit anvendelsesområde. 

Gaskonsulent fra Strandmøllen. Medarbejder til rådgivning i gas industri.

VIL DU SPARRE MED
EN GASKONSULENT?

 

Hos Strandmøllen får du god og ærlig rådgivning. Det er essentielt for os, at vi sørger for at du som kunde får det rigtige og mest kosteffektive udbytte.
 

KUNDEHISTORIER


Få indblik i, hvordan vi løser store og små udfordringer for vores kunder i føde- og drikkevarerindustrien. 

PRODUKTKONCEPT SPECIELT TIL DIN BRANCHE


Forbrugere stiller højere og højere krav til deres fødevarer. Det skal være høj kvalitet, bedre smag og holdbarhed, ingen konserveringsmidler samt økologi og miljøvenligt. Det gør naturligvis at fødevareindustrien stiller høje krav til deres leverandører. Derfor har vi udviklet FOOD LINE®, som er specialudviklet til fødevareindustrien. Gasserne i produktkonceptet er rene kvalitetsgasser, der er fri for GMO, allergener og fødevaregodkendte. Vi tilbyder desuden både rene gasser og gasblandinger. 

UNIKT KENDSKAB
TIL DIN BRANCHE

 

Du møder fagfolk, som med omtanke, erfaring, viden og passion forstår kompleksiteten i din hverdag, og som med den sikreste hånd kan gøre en forskel for fødevaresikkerhed, produktion og holdbarhed.