GARTNERI

Kuldioxid (CO2) er naturligvis livsvigtig for planter, urter, blomster og frugter, da den er en uundværlig del af deres fotosyntese. I den sammenhæng er der væsentlige fordele ved at tilføre ekstra CO2 til fx frugter som agurker og tomater, fordi CO2’en bidrager til hurtigere og ikke mindst kraftigere vækst.
 

DOSERING AF CO2

Der er naturligt et niveau på cirka 350 ppm CO2 i vores omgivelser, hvor planter og frugter er vant til at leve. Hvis vi øger den koncentration til 700-900 ppm i et gartneri for mindre planter eller til 1.000-1.200 ppm i et gartneri for frugter, så vil det enkelte gartneri opleve et markant bedre udbytte på kortere tid.

Det er i den forbindelse muligt at dosere CO2’en på to måder. Du kan enten frigive den via siveslanger eller perforerede slanger, så CO2’en falder ned over planterne og optages gennem bladene, eller du kan tilføre CO2’en i dit vandingsvand, hvilket samtidig giver dig mulighed for at reducere dit forbrug af syrer til at styre pH-værdien i vandingsvandet.

Lad os hjælpe dig med at tilføre den korrekte mængde CO2.

SKAL VI LEVERE GO' CO2
TIL DIT GARTNERI?

SNAK MED EN GASKONSULENT

VÆLG BÆREDYGTIGT!

Det er ingen hemmelighed, at vores CO2 ikke stammer fra fossil energi. Vores CO2 er nemlig GO’ CO2, som er et genanvendt restprodukt fra et af verdens største biogasanlæg beliggende i Korskro uden for Esbjerg. Det betyder kort og godt, at du kan tilføre lokal og bæredygtig GO’ CO2 i dit gartneri. Har du lyst til at få mere at vide?

VIL DU VIDE MERE OM CO2 TIL GARTNERIER?

HENT BROCHURE

GAS TIL GARTNERI