Argonmix gasflasker med ventiler med kvik-top, reduktionsventil, lynkobling og beskyttelseshætte. Køb til svejsning MAG-svejsning hvor argonmix bruges som beskyttelsesgas, køb gas til høj svejsehastighed

ARGONMIX

HVAD ER
ARGONMIX?​


Argonmix er en blanding bestående af argon (Ar) og kuldioxid (CO2), oxygen (O2), hydrogen (H2) eller helium (He). Blandingen bruges som beskyttelsesgas ved MAG-svejsning, hvor den afhængigt af materialet kan bidrage til blandt andet færre deformationer, mindre sprøjt og reducere dit behov for efterslibning.

HVILKE TYPER ARGONMIX
FINDES DER?

 


Der findes flere forskellige slags argonmix, men de mest populære er:
 

 • Mini Bertha Argonmix 82-18 (82 % Ar, 18 % CO2)
   
 • Argonmix 82-18 (82 % Ar, 18 % CO2)
   
 • Argonmix 92-8 (92 % Ar, 8 % CO2)
   
 • Argonmix 98-2 (98 % Ar, 2 % CO2)
   
 • Argonmix 8 (92 % Ar, 8 % O2).

Fritlagt billede af mini bertha i argonmix, gas flaske med reduktionsventil, lynkobling og beskyttelseshætte.

MINDRE FLASKE,
MERE GAS


Brug Mini Bertha når du MAG-svejser. Mini Bertha er en handy 8-liters flaske med 300 bar. 
Inklusiv KVIK TOP® med integreret reduktionsventil, lynkobling og beskyttelseshætte.

SÅDAN FREMSTILLES 
ARGON


Strandmøllen fremstiller argon på vores luftgasfabrikker i Sverige og i Danmark. Det sker i en proces, hvor atmosfærisk luft filteres, komprimeres, renses og kondenseres. Ved destillation af den flydende luft adskilles argon fra nitrogen og ilt. Efter yderlige rensning genopfyldes gassen i kryotanke/lagertanke.

 


SÅDAN KAN VI LEVERE

ARGONBLANDINGER


Strandmøllen tilbyder forskellige leveringsmuligheder af argonblandinger.
 

FLASKER: Vores standardflasker med 200 bar findes i størrelser fra 5 til 50 liter. For specielle behov kan vi også levere 2-liters flasker. MINI BERTHA er en praktisk 8-liters flaske, som har 300 bar og derfor indeholder 50% mere gas end en standardflaske på samme størrelse. MINI BERTHA har to-vejs ventil og KVIKTOP® med integreret regulator, lynkobling og beskyttelseshætte. 
 

BATTERIER: Et standardbatteri består af 12 sammenkoblede 50-liters flasker med 200 bar. Strandmøllen tilbyder også vores unikke XL-batterier bestående af 8x80-litersflasker med 300 bar. Et XL-batteri indeholder 60% mere gas end et standardbatteri.

 

FIND GASSPECIFIKATIONEN
FOR ARGONBLANDINGER


I din gasspecifikation finder du ikke kun nyttig viden om gassens egenskaber, men også information som kan være differentierende for anvendelsen af gassen.

Du kan se og downloade alle gasspecifikationerne for argonblanding her.

BRUGER DU DEN
DEN RIGTIGE ARGONMIX?


Der kan være fordele i at genoverveje dit valg af argonmix, selvom du er en erfaren MAG-svejser i sort eller rustfrit stål. 
Den rigtige blanding til dit materiale kan blandt andet sikre dig højere svejsehastighed, og optimere din korrisionsbestandighed. Få 4 tips til din MAG-svejsning fra vores gaskonsulent.