STRANDMØLLEN 
KØBER MILJØVENLIG EL

 

Hos Strandmøllen er vi bevidste om miljøet, og vi tager løbende skridt for at reducere afhængigheden af fossile brændstoffer. Nogle af de skridt, vi tager, er for eksempel at købe miljøvenlig strøm fra sol og vind i Norden. 

Ved at vælge strøm fra vedvarende energikilder, bidrager vi ikke kun til en lavere CO2-udledning, men støtter også udviklingen af miljøvenlig energi i regionen.

Hos Strandmøllen er vi konstant på udkig efter nye løsninger, der kan forbedre vores miljømæssige aftryk, samtidig med, at vi opretholder høj effektivitet og produktkvalitet.

 

VI PRODUCERER GAS PÅ MILJØVENLIG EL

 

Strandmøllen har taget de første skridt på vores vej mod en mere miljøvenlig drift. Vi ved, at hver handling tæller, og, selvom omstillingen til miljøvenlig energi er en lille del af en større proces, er det vigtigt for os at starte et sted. 

Ved at vælge el fra vedvarende kilder, mindsker vi afhængigheden af fossile brændstoffer, samtidigt med, at vi understreger vores engagement i forhold til at gøre en indsats for miljøet. 

Vores valg af el fra nordiske vedvarende energikilder er også en blåstempling af de nordiske landes førende position på energiområdet. Regionen er kendt for sin høje andel af vedvarende energiproduktion, og ved at købe el herfra, hjælper vi med at fremme udviklingen af nye teknologier og løsninger, der kan bidrage positivt til samfundet, og ikke mindst, klimaet.

For Strandmøllen er det vigtigt at deltage i denne udvikling og vise, at virksomheder har et ansvar for at drive forandring og bidrage positivt til miljøet. Vores engagement med at købe miljøvenlig strøm er et klart signal om, at vi i Strandmøllen tager vores del af ansvaret seriøst og er dedikerede til at gøre en forskel for samfundet og fremtidige generationer. 

 

 

ENERGIBEVISER

 

Hos Strandmøllen forstår vi vigtigheden af at fremme ansvarlighed i vores energiforbrug. Derfor engagerer vi os aktivt i at sikre, at den energi, vi anvender, er certificeret og stammer fra vedvarende energikilder.

Dette engagement i miljøvenlig energi understøtter vores mål om at bidrage til en mere klimavenlig fremtid og viser vores forpligtelse over for miljøet, vores kunder og samfundet som helhed.

Nedenstående finder du de seneste beviser for køb af miljøvenlig el.

 

BEVISER FOR 2023

CERTIFIKATER FOR 2024 OG 2025