CO2 gasflaske oppefra. Køb gas flasker med kviktop reduktionsventil, lynkobling og beskyttelseshætte., Bedre planet med brug af bæredygtigt gas. Jorden ovenfra med godt miljø

CODE OF CONDUCT

ESSENTIEL FOR FREMTIDEN
 


 

 

Vi stræber efter at tage størst muligt ansvar for hinanden som mennesker og for verden omkring os, når vi driver forretning. Hver eneste dag. Denne stræben har udmøntet sig i vores code of conduct, som er et fælles regelsæt, vi kan støtte os til i udfordrende situationer eller tvivlstilfælde.

Den kommer blandt andet med konkrete guidelines for, hvordan vi bør opføre os over for hinanden, hvordan vi ikke bør opføre os over for hinanden, hvordan vi håndterer fortrolig information, og hvilke etiske principper vores samarbejdspartnere skal efterleve.
 

 

SEKS CENTRALE
GRUNDHOLDNINGER

Vores code of conduct kommer ikke ud af det blå, men har afsæt i vores mangeårige grundholdninger, som vi hver især følger i vores daglige arbejde:

  • Vi leverer til tiden

  • Vi arbejder sikkert

  • Vi er gode kolleger

  • Vi arbejder kosteffektivt

  • Vi giver god og ærlig rådgivning

  • Vi producerer kvalitetsprodukter.

 

Grundholdningerne er sammen med vores code of conduct med til at fastholde en åben kultur med tillidsfulde relationer og fri dialog, som udvikler os som arbejdsplads og samarbejdspartner.

Du kan downloade og læse vores code of conduct for henholdsvis medarbejdere og leverandører herunder:

 

SIKKERHED
ER DET VIGTIGSTE 

Et sikkert arbejdsmiljø har højeste prioritet for os. Vi kan nemlig ikke undvære vores dygtige medarbejdere i hverdagen, og det kan deres familier heller ikke. Sikkerhed gennemstrømmer derfor hele vores organisation, og er en del af alt, hvad vi foretager os.