Glade medarbejdere på Strandmøllen snakker om arbejdsplads. Arbejde i gas industri.

VORES ARBEJDSPLADS

ESSENTIELT 
I VORES ARBEJDSLIV


Hos Strandmøllen er vi flere, der er glade for vores job. Rigtig glade endda. Her på siden kan du læse mere om, hvad du kan forvente dig af Strandmøllen som arbejdsplads - vores kultur og vores medarbejdere. Og så kan du blive klogere på, hvorfor os der allerede er her er så glade for det.
 

HVEM ER VI PÅ STRANDMØLLEN?
 

Alle mennesker er forskellige, og det er vi på Strandmøllen også. Vi er individualister med hver vores forskellige holdninger. Det respekterer vi. Men vi arbejder alle for at nå samme mål og efterlever alle vores 6 grundholdninger.

Som personer er vi unge og erfarne medarbejdere. Vi er ingeniører og fyldeoperatører, vi er sælgere og administrationsmedarbejdere, vi er ledere og medarbejdere. Og meget andet. Vi er Sjællændere, Fynboer og Jyder. Og alt derimellem. Vi er lidt mere end 200 engagerede kollegaer fordelt på vores 3 lokationer:

Klampenborg Hovedkontor og distributionscenter.

Ejby
Administration, produktion og fyldning af flasker. 

Holbæk Produktion og fyldning af acetylen.

ER DU PÅ UDKIG
EFTER NYT JOB?


Hos Strandmøllen er vi altid interesserede i at høre fra dygtige og engagerede kandidater. Kunne Strandmøllen være noget for dig, så send os en uopfordret ansøgning eller søg en af vores ledige stillinger. 

STRANDMØLLENS KULTUR
 

Strandmøllen har en usædvanlig historie, der går helt tilbage til 1917. Vi værner om vores historie og fortæller gerne med stolthed om den. Historien har nemlig skabt Strandmøllen ånden og den kultur vi har på Strandmøllen. 

En kultur, der rummer stærke menneskelige værdier og stærke relationer. Vi hylder fællesskab og giver plads til udvikling af vores medarbejdere.

Glad medarbejder på Strandmøllen snakker sammen på fabrik. Arbejde i gas industri.
 • Vi har passion for opgaverne og går langt for,  at forstå vores kunders behov.
 • Vi tænker som Pippi Langstrømpe – ”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt finde ud af”
 • Vi samarbejder for at finde den rigtige løsning og vi bliver ved til den sidder lige i skabet.
 • Vi er sociale og går aldrig af vejen for et godt grin og en hyggelig sammenkomst – også udenfor arbejdstid.

MØD EN KOLLEGA


Vi er mange, der er rigtig glade for vores jo hos Strandmøllen. Overvejer du at blive en del af teamet? Her har du chancen for at lære et par stykker af dine måske kommende kolleger at kende, og høre hvorfor de er glade for at arbejde hos Strandmøllen. 

PERSONALEFORENINGEN O2pi


Til at understøtte vores kultur, har Strandmøllen en aktiv personaleforening. Foreningens navn er O2pi og dens motto er ”Vi bygger bro så sammenhold kan gro”. Og det er præcis formålet med foreningen. At skabe sammenhold på tværs af landsdele og afdelinger. O2pi skaber rammerne for mange sociale arrangementer, som blandt andet kan være
 

 • kanoture
 • foredrag
 • madaftener
 • bowlingture
 • biograf- og teaterture
 • vandreture og orienteringsløb
   

Kun fantasien sætter grænserne. Det er nemlig medlemmerne selv, der tager initiativ og planlægger de arrangementer vi afholder. Årets højdepunkt i foreningen er den store sommerfest, som altid ligger den første weekend i september. Det er det eneste arrangement, der altid er fast, og det er altid bestyrelsen, som står for at arrangere det.

Personaleforening logo, god kultur og sammenhold på arbejdsplads