Mød medarbejder Lars fra Strandmøllen. Kontakt salgskonsulent til rådgivning i gas industri.

MØD LARS
SALGSKONSULENT


Lars arbejder hos Strandmøllen som specialkonsulent inden for farmaceutisk industri, laboratorier og uddannelsesinstitutioner.

HVORFOR SØGTE DU I SIN TID ET JOB HOS STRANDMØLLEN A/S

Jeg havde brug for nye omgivelser og ny inspiration efter 10 år i samme firma. På baggrund af et jobopslag søgte jeg stillingen som specialgaskonsulent her hos Strandmøllen, og allerede ved første samtale var der tegn på, at det kunne blive et rigtig fint match.

Det var en kombination af velkendte kommercielle aspekter samt vigtigheden i en teknisk fundering, som var en stor del af, hvad jeg søgte. Jeg fik samtidig indflydelse på, hvordan arbejdet med specialgas kunne udvikle sig i denne stilling, som man fra ledelsens side gerne ville have omdefineret. Gas og gasverdenen var dog helt ny for mig, og jeg kan derfor – her efter de første snart tre år – se tilbage på mange nye begreber og arbejdsgange samt et gensyn med skolebænkens fysik- og kemitimer. Alt i alt har det indtil nu været et utroligt spændende og lærerigt bekendtskab.


HVORDAN SER DIN ARBEJDSDAG TYPISK UD?

Opgaverne som specialgaskonsulent består primært i salgsarbejdet med højrene produkter og gastyper, som ligger uden for vores standardforretning. Det er bl.a. gasblandinger til forskning og laboratorier, højrene gasser til analysebrug eller mere specielle gasser til fx semiconductor-industrien. En stor del af arbejdet ligger i dialogen med kunderne og deri vigtigheden i afdækning af behov og specificering af de helt rigtige produkter.

Som sælger samarbejder jeg stort set med alle vores afdelinger. Det er især kundeservice, som jongelerer og holder styr på alle ordrerne; mine kolleger, som sørger for flow i logistikken; og gutterne i produktionen, der nøjsomt blander de kalibreringsgasser, som jeg sælger. Sideløbende arbejder jeg med både vores ingeniører og kvalitetsafdeling på mere langsigtede projekter omkring udvikling og forbedring af specialgasproduktet.


HVAD ER DET BEDSTE VED DIT ARBEJDE?

Som sælger er jeg jo glad, når kunderne er glade. Når det så er sagt, så sætter jeg stor pris på at arbejde med produkter, som både kræver en klassisk salgstilgang, men som også kræver en vis mængde viden og kompetence for at kunne formidle dem. Det er i den forbindelse fantastisk at have en masse dygtige kolleger med vidt forskellige kompetencer, som altid er hjælpesomme og interesserede i at dele deres viden og erfaringer. Her er det samtidig vigtigt at nævne, at jeg pt. fører over vores regnskabschef, Tine, i vores interne bordfodboldturnering!

Derudover er det svært at kommer uden om omgivelserne i Klampenborg mellem Øresund og Mølleåen. Det er en fantastisk lokation med en udsigt, man aldrig bliver træt af.


HVORDAN VIL DU BESKRIVE KULTUREN I STRANDMØLLEN A/S?

Jeg har personligt følt mig velkommen og godt tilpas fra første dag. Til dagligt er dørene åbne lige meget, hvor og på hvilket niveau man befinder sig i organisationen. Der en god balance mellem professionalisme, hygge, sjov og dårlig kontor-humor. Stemningen er generelt uformel og afslappet hele vejen rundt hos alle medarbejdere, og det udmønter sig da også i nogle fantastiske arrangementer og fester, man ikke vil gå glip af.

 

2021