EN TOTALLEVERANCE OG ET LOYALT SAMARBEJDE

Det startede som en fælles mission, og har udviklet sig til et loyalt samarbejde. Grundstenene bygger på loyalitet og en fælles værdiramme, og har udviklet sig til et nært bekendtskab, der går mere end 20 år tilbage. Relationen mellem Markedschef John Andersen og Asger Brorsen (medejer af DTV) er baseret på gensidig respekt og forretninger, der kommer begge parter til gode.  Samarbejdet skaber mulighederne for en totalleverance, som styrker forsyningssikkerheden i hele Nordjylland, da DTV kan levere Strandmøllens gasser efter et par timer. Båndet mellem DTV og Strandmøllen, har især vokset sig stærkere siden 2018, hvor DTV overtog et af Strandmøllens egne gasdepoter i Nørresundby. 


SYNERGI ER SAMARBEJDETS NØGLEORD

Asger Brorsen startede i 2007 Dansk Teknik & Værktøj i Hadsund (DTV i daglig tale) efter mange år i branchen. DTV’s kerneområde er hydrauliske slanger og fittings, og er landets eneste importør af EWM-svejseudstyr. Efter flere år med urimelige gaspriser, havde Asger en mission om at indføre en fair og konkurrencedygtig prissætning. Asger Brorsen besluttede sig derfor for at bruge Strandmøllen, som gasleverandør på grund af det fælles værdigrundlag. Samarbejdet mellem DTV og Strandmøllen gav virksomhederne i Hadsund og omegn, en mulighed for at indkøbe gasser til en fair og konkurrencedygtig pris. Dertil understreger Asger, at der ikke er noget ved at drive virksomhed, hvis ikke man gør det med god moral og samvittighed, hvorfor Strandmøllen egner sig som gasleverandør grundet de fælles værdier. Det lokale markeds forsyningssikkerhed sikres også ved, at DTV i 2018 overtog et af Strandmøllens gasdepoter i Nørresundby, hvilket har gjort gasleverancerne endnu mere fleksible i Nordjylland. Når samarbejdet mellem DTV og Strandmøllen fortsætter år efter år, beskriver Asger relationen som en synergi, og tilføjer: ”det giver bare mening” og beskriver, at fx produktet MINI BERTHA passer perfekt til målgruppen og svejsemaskinen, fordi svejsegasserne er nemme at have med på farten.


STRANDMØLLENS TILGÆNGELIGHED GIVER TRYGHED

DTV er lokalt funderet og kan levere Strandmøllens gasser flere gange om ugen. Hvis en gasbruger løber tør i løbet af en eftermiddag, kan DTV levere relativt kort efter. Det betyder ’zero down time’ i driften, og den leveringsdygtighed er der ikke mange, der kan prale med, i følge Asger. Med stort engagement tilføjer han: 
”det betyder nemlig, at kunden er tilfreds med både de industrielle gasser, men også kombinationen af Strandmøllens og DTV’s produkter og den generelle kundeservice”. 


Strandmøllens nærhed er også altafgørende for Asger, og han har derfor aldrig fortrudt at henvise en kunde til Salgssupport, som sidder klar til at besvare henvendelser. Asger understreger: ”nærheden hos Strandmøllen er imponerende. De ordner tingene på ingen tid. Det er ikke en ’stiv’ organisation, hvor man skal vente i flere måneder på svar”.


Strandmøllens danske rødder og over 100 års erfaring, gør det altid nemt at få svar på spørgsmål, som enten omhandler faktura, rådgivning om produkter eller luftarter. Nærheden og den hurtige besvarelse af henvendelser skaber tryghed, og gør at kunden vender tilbage gang på gang, mener Asger, som aldrig er bleg for at henvise sine kunder til Strandmøllen. 


INNOVATION BETYDER TIDSBESPARELSE  

Alle de landvindinger Strandmøllen kommer med, giver mening på flere parametre og er grunden til, at DTV trygt kan anbefale Strandmøllens luftarter til sine kunder. Eksempelvis har stregkodesystemet; ’OCT’ betydet både sporbarhed og en kæmpe tidsbesparelse, samt at de fleste fejlregistreringer af gasflasker forsvandt. Asger understreger hvordan Strandmøllen gør det nemt og bekvemt for gasbrugerne.  DTV’s gassalg er steget op til 40 % fra 2020-2021, hvilket bekræfter Asger i at produkterne er lette at anvende, og passer sammen med svejsemaskinerne på alle parametre. Dertil slår Asger fast, at hverken DTV eller Strandmøllen kedede sig i 2020, hvorimod stigningen vidner om god kundeservice og kvalitetsprodukter, der er salgsbare selv i en verdensomspændende pandemi. Derfor er DTV og Strandmøllens samarbejde stærkt, og derfor går samarbejdet hånd-i-hånd.