Argonflasker med orange filter Laserskæring med høj nøjagtighed og snitkvalitet i stål og metal

HVAD ER
LASERSKÆRING?


Laserskæring er en populær skæremetode, som vinder større og større indpas grundet sin præcision, høje skærehastigheder og nøjagtige snitkvalitet. Laserskæring egner sig til en lang række materialer som fx stål og metal i forskellige tykkelser.

HVORDAN FUNGERER
LASERSKÆRING?


Laserens stråle forstærkes ved hjælp af en linse og rammer materialets overflade med en sådan varme, at den trænger igennem materialet, som enten smelter eller fordamper. Strålen følger herefter det valgte mønster og separerer materialet.

Det er sammenlignet med flammeskæring således kun en specifik del af materialet, der berøres af skæringsprocessen, mens den øvrige overflade påvirkes minimalt.

HVAD ER FORDELENE
VED LASERSKÆRING?
 

Fordelene afhænger naturligvis af det materiale og den godstykkelse, som du svejser i. Helt overordnet er en af de største fordele den høje svejsehastighed, som er med til at sikre dig større effektivitet og dermed også en økonomisk gevinst.

Det er samtidig en fordel, at du kan holde en lang lysbuetid, og at du har frit udsyn til såvel lysbuen som svejsebadet under svejsningen.

Husk, at du med det rette valg af gas eller gasmix desuden kan minime-re sprøjt, deformationer og efterslibning.

Forsiden af brochuren LAZER LINE

VIL DU HAVE LÆNGERE LEVETID
PÅ DIN LASER?

 

Så er det kun én vej at gå. Du skal bruge lasergasser i høj kvalitet og opretholde kvaliteten fra gasflasker til din laser via dit forsyningssystem. Få mere at vidde i vores LAZER LINE® brochure.

SKÆREGASSER

LASERGASSER

GASKONCEPTER

KONTAKT VORES GASKONSULENT

VIL DU SPARRE MED EN
ERFAREN GASKONSULENT?


Hos Strandmøllen får du god og ærlig rådgivning. Det er essentielt for os, at vi sørger for at du som kunde får det rigtige og mest kosteffektive udbytte.