Acetylen flasker med orange filter Gassvejsning eller autogensvejsning

GASSVEJSNING

KORT OM
GASSVEJSNING


Gassvejsning – eller autogensvejsning – adskiller sig fra andre svejsemetoder, da du her bruger en gasbrænder, som du fører henholdsvis acetylen og oxygen ud igennem. Når du har antændt gasserne, så starter der en forbrænding, som skaber en effektiv svejseflamme.

Forbrændingen beskytter svejsningens smeltebad og tilfører naturligvis varmen, som du nemt kan justere ved at skrue enten op eller ned for gastilførslen.
 

DEN FLEKSIBLE
SVEJSEMETODE


Du kan med gassvejsning ikke få samme produktivitet som ved eksempelvis MIG- og MAG-svejsning, fordi det ikke er en automatisk proces, men derimod en manuel proces. Den manuelle proces sikrer dig imidlertid en væsentlig fordel, nemlig fleksibilitet.

Du har først og fremmest en koncentreret svejseflamme, som er nem at styre, da du selv kan regulere gastilførslen efter behov. Det betyder samtidig, at du uden besvær kan opnå den mest optimale beskyttelse af dit materiale fra svejse-opgave til svejse-opgave.

For det andet behøver du ikke at investere i avanceret og bekosteligt udstyr, da du selv med simpelt udstyr kan svejse i langt de fleste metaller.

Mini Bertha svejse- og skæresæt

LETTERE HVERDAG
MED MINI BERTHA

 

Komplet svejse- og skæresæt, der er nem at have med i bilen til forskellige opgaver.
Med Mini Bertha får du:

 

 • Dyser
   
 • Brændere
   
 • Flaskevogn
   
 • Skæreindsats
   
 • 2 tilbageslagssikringer
   
 • 5 meter tvillingeslange
   
 • 8-liters Mini Bertha oxygen-flaske
   
 • 5-liters Mini Bertha acetylen-flaske

   

SLIP FOR SPILDTID
OG BESVÆR


Mini Bertha er vores letvægtsflasker, som er udstyret med beskyttelseshætter, så de er nemmere for dig at løfte, rulle og have med på farten til dine svejse-opgaver. Flaskerne har et tryk på 300 bar, og så har de ovenikøbet også integreret reduktionsventil og lynkobling. Hvorfor gøre arbejdsdagen sværere, end den behøver at være?

GASSER TIL GASSVEJSNING

GASKONCEPTER

KONTAKT VORES GASKONSULENT

VIL DU SPARRE MED EN
ERFAREN GASKONSULENT?


Har du brug for rådgivning omkring hvilken gas der passer bedst til dit behov?

Hos Strandmøllen får du god og ærlig rådgivning. Det er essentielt for os, at vi sørger for at du som kunde får det rigtige og mest kosteffektive udbytte.