INNOVATIV EMBALLAGE EFFEKTIVISEREDE PRODUKTIONEN

LM Stålindustri opnåede økonomiske fordele ved at skifte til XL-batterier og KVIK TOP-flasker efter råd fra Strandmøllen.

LM Stålindustri konstruerer og fremstiller trykbeholdere og stålkonstruktioner ved hjælp af blandt andet Strandmøllens gasser, som virksomheden bruger til svejsning og plasmaskæring. Ja, faktisk går kundeforholdet mere end 20 år tilbage.

I begyndelsen brugte LM Stålindustri helt almindelige flasker, men i takt med virksomhedens udvikling opstod der helt naturligt et behov for en endnu effektiv og rentabel produktion. Derfor kontaktede LM Stålindustri sin personlige konsulent hos Strandmøllen for at få sparring og rådgivning.

”Vi har altid fået rigtig god service. Salgschef John Andersen er god til at rådgive om nye produkter, der kan effektivisere vores produktion”, siger Jesper Herkert, der er afdelingsleder for skæring hos LM Stålindustri.
 

NY EMBALLAGE MED FLERE FORDELE

John anbefalede LM Stålindustri at skifte de almindelige flasker ud med XL-batterier og KVIK TOP-flasker på grund af emballagernes unikke egenskaber.

XL-batterierne kræver nemlig ingen vedligeholdelse, ligesom de også har færre skift og leverancer. Desuden indeholder KVIK TOP-flaskerne hele 300 bar og har en integreret reduktionsventil med lynkobling, som giver længere svejsetid mellem flaskeskift. På den måde slap LM Stålindustri også for at investere i ventiler og afholde vedligeholdelsesomkostninger på ventilerne.

Om emballageskiftet fortæller Jesper: ”Strandmøllen er innovativ som leverandør og sparringspartner. Da vi skiftede til XL-batterierne, hjalp Strandmøllen os med at få koblet dem til vores centralanlæg, og det har kørt upåklageligt fra første dag”.
 

MINDRE LAGER OG STØRRE BESPARELSER

Med sit skift i emballage sikrede LM Stålindustri sig præcis den effektivitet og rentabilitet i produktionen, som virksomheden havde søgt rådgivning om. ”Vi opnåede en økonomisk fordel ved at skifte til XL-batterier og KVIK TOP-flasker. Vi opnåede besparelser dels ved færre flaske- og batteriskift og dels ved besparelser på vedligeholdelse”, siger Jesper.

Det langvarige kundeforhold har sammen med Johns rådgivningsmæssige fokus på merværdi for LM Stålindustri skabt et fundament for stor tillid til Strandmøllen. ”Takket være Strandmøllen har vi nu et mindre lager, fordi vi stoler på, at leveringen kommer til tiden. Vi har stor tillid til Strandmøllen. Hvis vi ikke får vores gas til tiden, så får vi produktionsstop, men det er aldrig sket”, fortæller Jesper.​

 

2018