ILTFLASKER

- til hospitaler, sundhedsinstitutioner samt brand og redning.

Medicinsk ilt er et af de mest vitale lægemidler, som bruges til præ-hospitale og hospitale behandlinger. Her vinder vores KVIK TOP ®-flasker stadig større indpas som transport-ilt, fordi de har en positiv indflydelse på såvel patientsikkerhed som arbejdsmiljø. Det skyldes, at de har

  • lynkobling, så de nemt kan kobles til respiratorer, kuvøser og oxygenterapi

  • integrerede regulatorer, der gør det nemt og hurtigt at indstille ilt-forbruget

  • beskyttelseshætter, så de beskyttes mod slag og uden besvær kan hænges på sengene

  • prædefinerede indstillinger fra 0,25 liter til 25 liter pr. minut, som du nemt kan skifte imellem afhængigt af patienternes iltbehov.

Der er desuden tale om letvægtsflasker, så sundhedspersonale og portører oplever mindre belastning i forbindelse med flaskeskift, eller hvis patienter skal flyttes til andre afsnit eller sygehuse.

KONTAKT VORES GASKONSULENT

OVERVEJER DU AT KØBE VORES MEDICINSKE KVIK TOP ®-FLASKER?

Her kan du blandt andet montere sug og lokalt vakuum for at skabe frie luftveje hos dine patienter.

HAR DU BRUG FOR AKUTTASKER MED ILT?

Akuttasker er centrale for den præ-hospitale behandling af tilskadekomne, som har været ude for en ulykke og har behov for livsvigtig førstehjælp. Her kan vi bistå i korrekt sammensætning af akuttasker med fx letvægtsflasker med KVIK TOP ®, så taskerne matcher de forskellige behov hos ambulancebehandlere, brandfolk, lægevagter, politifolk og frivillige, der er udsendt for nødhjælpsorganisationer.

Fra vores samarbejde med den danske redningstjeneste prioriterer vi, at sammensætningen af akuttaskerne er praktisk, komfortabel og overskuelig, så de er nemme at få med sig og bruge i enhver tænkelig situation. Vil du høre, hvordan vi kan sammensætte en akuttaske til dig?

VIL DU VIDE, HVORDAN MAN BRUGER KVIK TOP ®-FLASKERNE I PRAKSIS, OG HVOR LANGT GASSEN RÆKKER?

KAN DU HOLDE STYR PÅ DINE FLASKER?

Det kan være svært, når ilt-flaskerne transporteres rundt mellem hospitalernes mange afsnit og lageret. Heldigvis kan du få hjælp af vores flaskestyringssystem, som 24 timer i døgnet giver dig overblik over de flasker, der er i rotation, og om flaskerne er ved at være tomme.

SÅDAN SKAL DU OPBEVARE DINE ILT-FLASKER

Vi har samlet et overblik over, hvilke love, standarder og rekommandationer du skal overholde for at opbevare og håndtere lægemiddelgasser på sikker vis.

LÆGEMIDDELGASSER OG
MEDICINSKE GASSER

PHARMACEUTISKE GASSER

GASKONCEPTER