Iltflasker med medicinsk kviktop Kvinde og gasflaske med medicinsk kvik top

HVAD ER
MEDICINSK ILT?


Medicinsk ilt er et af de mest vitale lægemidler, som bruges til præ-hospitale og hospitale behandlinger. Her vinder vores KVIK TOP® flasker stadig større indpas som transport-ilt, fordi de har en positiv indflydelse på såvel patientsikkerhed som arbejdsmiljø.

NEMT OG HURTIGT
MED KVIK TOP®


KVIK TOP® flaskerne har
 

 • Lynkobling, så de nemt kan kobles til respiratorer, kuvøser og oxygenterapi
   
 • Integrerede regulatorer, der gør det nemt og hurtigt at indstille ilt-forbruget
   
 • Beskyttelseshætter, så de beskyttes mod slag og uden besvær kan hænges på sengene
   
 • Prædefinerede indstillinger fra 0,25 liter til 25 liter pr. minut, som du nemt kan skifte imellem afhængigt af patienternes iltbehov.
   

Der er desuden tale om letvægtsflasker, så sundhedspersonale og portører oplever mindre belastning i forbindelse med flaskeskift, eller hvis patienter skal flyttes til andre afsnit eller sygehuse.

 

HAR DU BRUG FOR
AKUTTASKER MED ILT?
 

Akuttasker er centrale for den præ-hospitale behandling af tilskadekomne, som har været ude for en ulykke og har behov for livsvigtig førstehjælp. Her kan vi bistå i korrekt sammensætning af akuttasker med fx letvægtsflasker med KVIK TOP ®, så taskerne matcher de forskellige behov hos ambulancebehandlere, brandfolk, lægevagter, politifolk og frivillige, der er udsendt for nødhjælpsorganisationer.

Fra vores samarbejde med den danske redningstjeneste prioriterer vi, at sammensætningen af akuttaskerne er praktisk, komfortabel og overskuelig, så de er nemme at få med sig og bruge i enhver tænkelig situation. Vil du høre, hvordan vi kan sammensætte en akuttaske til dig?

Brochure med medicinsk kviktop

BRUGERVEJLEDNING TIL
MEDICINSK KVIK TOP®


Vil du vide hvordan du bruger KVIK TOP® flaskerne i praksis, og hvor langt gassen rækker? Så læs med i brugervejledningen. Download den herunder. 

SÅDAN OPBEVARER DU DINE
ILTFLASKER SIKKERT

 

Vi har samlet et overblik over, hvilke love, standarder og rekommandationer du skal overholde for at opbevare og håndtere lægemiddelgasser på sikker vis.

Brochure med flaskeleje

HOLD STYR PÅ
DINE FLASKER

Det kan være svært at holde styr på, når ilt-flaskerne transporteres rundt mellem hospitalernes mange afsnit og lageret. Heldigvis kan du få hjælp af vores flaskestyringssystem, som 24 timer i døgnet giver dig overblik over de flasker, der er i rotation.

LÆGEMIDDELGASSER OG MEDICINSKE GASSER

PHARMACEUTISKE GASSER

GASKONCEPTER

KONTAKT VORES GASKONSULENT

RÅDGIVNING FRA EN
ERFAREN GASKONSULENTHos Strandmøllen får du god og ærlig rådgivning. Det er essentielt for os, at vi sørger for at du som kunde får det rigtige og mest kosteffektive udbytte. Lad os sammen finde den bedste løsning til dig.