Lattergas flaske med medicinsk kviktop Pige med bamse

HVAD ER
LATOX?


Hospitaler og andre medicinske aktører anvender lattergas og Latox til behandling af procedurerelaterede smerter. Latox (N2O, dinitrogenoxid blandet med Oxygen) er et lægemiddel, som anvendes i sundhedssektoren til behandling af procedurerelaterede smerter. Lattergas er det lægemiddel, der anvendes i Latox.

FORDELENE VED
LATOX OG LATTERGAS
 

Fordelene ved lattergas og Latox er blandt andet:
 

  • Lattergas (Latox) virker sederende, smertelindrende (analgetisk), amnestisk, angstdæmpende, og kan hjælpe ved f.eks. nålestræk
     
  • Lattergas (Latox) har effekt efter 3-5 minuters inhalation og virkningen aftager efter 3-5 min.
     
  • Anvendelsen hæmmer hverken respirationen eller cirkulationen
     
  • Bruges især på børne- og fødeafdelinger.Strandmøllens produkt Latox er et præblandet produkt bestående af 50% lattergas (N20) og 50% oxygen (O2). Flasken leveres som en 5L flaske med KVIK TOP®.

Inhalationen af Latox administreres med en tilhørende demand-ventil.

Brochure med medicinsk kviktop

BRUGERVEJLEDNING TIL
MEDICINSK KVIK TOP®


Vil du vide hvordan du bruger KVIK TOP® flaskerne i praksis, og hvor langt gassen rækker? Så læs med i brugervejledningen. Download den herunder. 

MEDICINSK LATTERGAS TIL
DANMARKS STØRSTE FØDEAFDELING

 

Danmarks største fødeafdeling på Hvidovre Hospital hjælper ca. 7.200 børn til verdenen årligt. Siden sommeren 2021 har jordemødrene anvendt lattergas som smertelindring. Jordemødrene glæder sig over, at de nu kan lindre smerter med et medicinsk gas, som hverken påvirker cirkulationen eller kræver opvågning efterfølgende. Du kan læse hele historien her. 

Brochure med flaskeleje

HOLD STYR PÅ
DINE FLASKER
 

Det kan være svært at holde styr på, når ilt-flaskerne transporteres rundt mellem hospitalernes mange afsnit og lageret. Heldigvis kan du få hjælp af vores flaskestyringssystem, som 24 timer i døgnet giver dig overblik over de flasker, der er i rotation.

GASSER TIL SMERTELINDRING

GASKONCEPTER

KONTAKT VORES GASKONSULENT

RÅDGIVNING FRA EN
ERFAREN GASKONSULENTHos Strandmøllen får du god og ærlig rådgivning. Det er essentielt for os, at vi sørger for at du som kunde får det rigtige og mest kosteffektive udbytte. Lad os sammen finde den bedste løsning til dig.