Nitrogen flasker med grønt filter Frysetørring

HVAD ER
FRYSETØRRING?


Frysetørring – også kaldet lyofilisering – er en proces der blandt andet anvendes til prøver, vacciner og andet biologisk materiale. Det foregår ved, at fryse materialet med flydende nitrogen ved at fjerne al væske, og efterfølgende dehydrere materialet i et vakuum. Frysetørring forlænger holdbarheden på materialet, men bibeholder den samme kvalitet. Derfor er metoden meget anvendt indenfor farma- og biotekindustrien. 
Flydende nitrogen er en klar, tyndtflydende, og ekstrem kold gas med en temperatur på -196 grader. 

 

GÅ IKKE PÅ KOMPROMIS
MED KVALITETEN

Flydende nitrogen er, i kraft af sin lave temperatur på -196 grader og sin inaktivitet, særdeles velegnet til at opbevare biologiske stoffer som mælkesyrebakterier, antibiotika eller vacciner. Gassen påvirker nemlig ikke det biologiske materiale, men sikrer derimod en meget lang levetid for materialet og ikke mindst stabilitet under frysning.

Brugen af ultralave temperaturer til at opbevare biologisk materiale og andre kritiske materialer, er blevet almindelig praksis i moderne forskning hos farmaceutiske virksomheder og stamcelle laboratorier.
Strandmøllen tilbyder cryo opbevaring i flydende nitrogen til bl.a.  antibiotika, vacciner, antistoffer, proteiner, enzymer, blodprodukter, bakterier, vira og finkemikalier, stamceller.

 

Brochure med cryo-frysere og beholdere

OPBEVARINGSLØSNINGER
DER PASSER TIL DIT BEHOV


Den mest optimale måde, at opbevare biologiske substanser ved ultralave temperaturer, uden ilt eller fugt, er at placere den enten direkte i flydende nitrogen eller nitrogen i gasfasen ved max –150 grader. 
Vi på Strandmøllen vil gerne give dig den mest effektive opbevaringsløsning, og tilbyder derfor cryogene nitrogenfrysere og –beholdere med forskellig kapacitet. Læs hvad vi kan tilbyde dig i brochuren nedenfor. 

 

 

GAS TIL FRYSETØRRING

PRODUKTKONCEPTER

Brochure med PHARMA LINE

PHARMA LINE® EFTERLEVER
ALLE KVALITETSKRAV


Hos Strandmøllen ved vi, at kvalitet og sporbarhed er essentielt, når du arbejder i farma- eller laboratorieindustrien. Derfor har vi udviklet vores produktlinje, PHARMA LINE® som egner sig til dig i den farmaceutiske industri. Læs mere om de farmaceutiske gasser vi tilbyder i brochuren.

KONTAKT VORES GASKONSULENT

RÅDGIVNING FRA EN
ERFAREN GASKONSULENTHos Strandmøllen får du god og ærlig rådgivning. Det er essentielt for os, at vi sørger for at du som kunde får det rigtige og mest kosteffektive udbytte. Lad os sammen finde den bedste løsning til dig.