Oxygenflaske set oppefra Fermenteringsreaktor

FERMENTERINGS-
REAKTORER


I fremstillingen af lægemidler, antibiotika og additiver, er der procestrin som udføres i fermenteringsreaktorer. Det kan blandt andet være cellekulturer, bakteriestammer og mikroorganismer, der dyrkes på den måde. For at opnå de mest optimale vækstforhold, skal fermenteringen foregår i et sterilt miljø, og for at holde fermenteringen kørende skal der løbendes tilføjes gas, som blandt andet kan være oxygen.

Ud over en speciel næringsopløsning, er der behov for ilt (oxygen) til dyrkningsprocessen. Derudover bruges gæringstanke til kommerciel produktion af lægemidler.
 

 

 

Brochure med PHARMA LINE

PHARMA LINE® EFTERLEVER
ALLE KVALITETSKRAV


Strandmøllens oxygen PHARMA LINE® har en renhed på 99,6% og bruges i mange farmaceutiske og bioteknologiske produktioner.

Alle PHARMA LINE® gasser produceres efter GMP-reglerne og distribueres efter GDP-reglerne. Du kan endda spore dine gasser fra råvarer til færdigvarer ved hjælp af vores omfattende, batchstyrede dokumentation. Læs mere om de farmaceutiske gasser vi tilbyder i brochuren.

GAS TIL FERMENTERINGSREAKTORER

PRODUKTKONCEPTER

KONTAKT VORES GASKONSULENT

RÅDGIVNING FRA EN
ERFAREN GASKONSULENTHos Strandmøllen får du god og ærlig rådgivning. Det er essentielt for os, at vi sørger for at du som kunde får det rigtige og mest kosteffektive udbytte. Lad os sammen finde den bedste løsning til dig.