Nitrogenflaske set oppefra Blisterpakket medicin

HVAD ER
BLISTERPAKKET MEDICIN?


​Blisterpakning er en emballage som bruges til lægemidler og medicinske produkter, for nemmere at kunne dispensere midlet eller produktet, samt for at forlænge holdbarheden. Hver tablet er individuelt lukket mellem plastikken og folien, hvorefter emballagen fyldes med nitrogen som inert gas. Det er oftest den farmaceutiske industri, herunder især medicinalvirksomheder der bruger blisterpakning. 

 

 

FORDELENE VED
BLISTERPAKNING
 

Blisterpakket medicin har mange fordele. Helt overordnet set, beskytter en blisterpakning mod at der trænger både fugt og bakterier ind, da du kun er i kontakt med de tabletter du skal anvende. Det giver det også et bedre overblik over indholdet, fordi det er betydeligt nemmere at se hvor mange tabletter der er taget ud. På den måde, kan en eventuel overdosering også undgås.

Brochure med PHARMA LINE

PHARMA LINE® OVERHOLDER
GMP-REGLEMENTET 


Strandmøllen leverer nitrogen til medicinalindustrien, som lever op til GMP-reglerne. 
Produkterne i PHARMA LINE® konceptet bliver produceret på et valideret anlæg, der overholder GMP-reglerne, samt kravene i Dansk Lægemiddelstandarder og den Europæiske Pharmakopé. Læs mere i brochuren.

 

GAS TIL BLISTERPAKNING

PRODUKTKONCEPTER

KONTAKT VORES GASKONSULENT

RÅDGIVNING FRA EN
ERFAREN GASKONSULENTHos Strandmøllen får du god og ærlig rådgivning. Det er essentielt for os, at vi sørger for at du som kunde får det rigtige og mest kosteffektive udbytte. Lad os sammen finde den bedste løsning til dig.