Oxygenflaske set oppefra Ampuller til lægemidler

SVEJSNING AF AMPULLER

SVEJSNING AF AMPULLER
TIL LÆGEMIDLER


​En ampul er en lukket beholder, der indeholder en bestemt dosis lægemiddel. Indholdet er enten væske, eksempelvis en vaccine, eller opløseligt pulver.
I farmaceutisk produktion og på apoteker med magistrel produktion svejser man ampuller til medicin. I denne proces bruges der oxygen i kombination med propan. Gasser fra Strandmøllens produktkoncept PHARMA LINE® er udviklet specielt til den farmaceutiske industri, som betyder at alle gasser overholder kravene i den Europæiske Farmakopé efter både GMP- og GDP-reglementerne. Hver enkel gas kan desuden spores fra råvare til færdigvare via batchjournaler og logs. 
 

 

 

Brochure med PHARMA LINE

PHARMA LINE® OVERHOLDER
GMP-REGLEMENTET


Strandmøllen leverer oxygen til medicinalindustrien, som lever op til GMP-reglerne. 
Produkterne i PHARMA LINE® konceptet bliver produceret på et valideret anlæg, der overholder GMP-reglerne, samt kravene i Dansk Lægemiddelstandarder og den Europæiske Pharmakopé. Læs mere i brochuren.

 

GAS TIL AMPULSVEJSNING

PRODUKTKONCEPTER

KONTAKT VORES GASKONSULENT

RÅDGIVNING FRA EN
ERFAREN GASKONSULENTHos Strandmøllen får du god og ærlig rådgivning. Det er essentielt for os, at vi sørger for at du som kunde får det rigtige og mest kosteffektive udbytte. Lad os sammen finde den bedste løsning til dig.