Gasblanding flasker Petriskål

HVAD ER EN
INKUBATOR?


En inkubator er et skab eller en beholder, hvor man bruger gasser eller gasblandinger til at skabe et levedygtigt miljø og optimale temperaturmæssige betingelser for dyrkning af eksempelvis på IVF-klinikker.

OPTIMAL CELLEDYRKNING
PÅ IVF-KLINIKKER

Du skaber det mest optimale vækstmiljø ved at bruge CO2-inkubatorer med dosering af netop kuldioxid eller anaerobe inkubatorer med dosering af anaerobe gasblandinger, hvor reaktioner sker uden oxygen. Den rene kuldioxid og de anaerobe gasblandinger bidrager nemlig til temperaturkontrol og stimulerer cellernes vækstbetingelser.

I den forbindelse har du mulighed for at dyrke cellerne i et hypoxisk miljø med lavt oxygen-niveau, så de vækster hurtigere og lever længere. Det kan fx være ved hjælp af en anaerob gasblanding bestående af 5% brint og 95% nitrogen.

Brochure med PHARMA LINE

PHARMA LINE® EFTERLEVER
ALLE KVALITETSKRAV


Samtlige inkubationsgasser overholder Den Europæiske Farmakopé, produceres efter GMP-reglerne og distribueres efter GDP-reglerne. Ja, du kan endda spore dine gasser fra råvarer til færdigvarer ved hjælp af vores omfattende, batchstyrede dokumentation. Læs mere om de pharmaceutiske gasser vi tilbyder i brochuren. 

 

INKUBATIONSGASSER

GASKONCEPTER

Brochure med LAB LINE

HAR DU BRUG FOR
HØJRENE GASSER?


Så er LAB LINE® det rette valg for dig, for her får du højrene gasser i kvaliteter op til 6.0. Få det komplette overblik over vores LAB LINE® gasser i vores brochure.

KONTAKT VORES GASKONSULENT

RÅDGIVNING FRA EN
ERFAREN GASKONSULENTHos Strandmøllen får du god og ærlig rådgivning. Det er essentielt for os, at vi sørger for at du som kunde får det rigtige og mest kosteffektive udbytte. Lad os sammen finde den bedste løsning til dig.