INKUBATIONSGASSER

- til blodbanker, sædbanker og IVF-klinikker.

HVAD ER EN INKUBATOR?

En inkubator er et skab eller en beholder, hvor man bruger gasser eller gasblandinger til at skabe et levedygtigt miljø og optimale temperaturmæssige betingelser for dyrkning af eksempelvis sædceller og æg i sædbanker og på IVF-klinikker.
 

OPTIMAL CELLEDYRKNING PÅ IVF-KLINIKKER

Du skaber det mest optimale vækstmiljø ved at bruge CO2-inkubatorer med dosering af netop kuldioxid eller anaerobe inkubatorer med dosering af anaerobe gasblandinger, hvor reaktioner sker uden oxygen. Den rene kuldioxid og de anaerobe gasblandinger bidrager nemlig til temperaturkontrol og stimulerer cellernes vækstbetingelser.

I den forbindelse har du mulighed for at dyrke cellerne i et hypoxisk miljø med lavt oxygen-niveau, så de vækster hurtigere og lever længere. Det kan fx være ved hjælp af en anaerob gasblanding bestående af 5 % brint og 95 % nitrogen.

KONTAKT VORES GASKONSULENT

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Få vejledning til at vælge den rigtige gassammensætning og inkubator til dit behov.

NITROGENFRYSNING AF BIOLOGISK MATERIALE

Flydende nitrogen er i kraft af sin lave temperatur på -196 grader og sin inaktivitet særdeles velegnet til at opbevare sæd, befrugtede æg, blod og vævsprøver. Gassen påvirker nemlig ikke det biologiske materiale, men sikrer derimod en meget lang levetid for materialet og ikke mindst stabilitet under frysning.

Vi vil gerne give dig den mest effektive opbevaringsløsning og tilbyder derfor kryogene nitrogen-frysere og –beholdere med forskellig kapacitet.

PHARMA LINE ® EFTERLEVER ALLE KVALITETSKRAV

Samtlige inkubationsgasser overholder Den Europæiske Farmakopé, produceres efter GMP-reglerne og distribueres efter GDP-reglerne. Ja, du kan endda spore dine gasser fra råvarer til færdigvarer ved hjælp af vores omfattende, batchstyrede dokumentation.

HAR DU BRUG FOR HØJRENE GASSER?

Så er LAB LINE ® det rette valg for dig, for her får du højrene
gasser i kvaliteter op til 6.0. Vil du have et komplet overblik over
vores LAB LINE ®-gasser?

INKUBATIONSGASSER

GASKONCEPTER