Skift gasleverandør

Det er nemmere at skifte leverandør, end du måske lige tror. Det kræver nemlig kun et møde med en af vores gaskonsulenter, så vi kan danne os et overblik over dit behov, og hvordan vi opfylder det bedst muligt. Herefter klarer vi alt det praktiske.

DET SKAL DU IKKE TÆNKE PÅ

Du kommer under ingen omstændigheder til at stå alene, når du skifter din tidligere leverandør ud med os. Fra første sekund er vi nemlig ved din side, hvor vi blandt andet koordinerer din afvikling af gasflasker, batterier og tanke fra din tidligere leverandør.

Desuden tager vi ansvar for at pille en eventuel gammel tank ned og udskifte den med en spritny tank fra vores eget sortiment. Du skal i den forbindelse ikke være nervøs for driftsstop, for vi sørger naturligvis for en backup-forsyning under udskiftningen.

Uanset om din første levering består af gasflasker, batterier eller tanke, så bliver vi til det hele virker, så du ikke står alene tilbage med en masse nye produkter og udstyr. Dine medarbejdere får naturligvis også et kursus i viden om gasser, så de med ro i maven kan håndtere gasserne på daglig basis.

EKSTRA TRYGHED TIL DIG

Vidste du, at du har flere muligheder for at få ekstra tryghed ind i din arbejdsdag ved hjælp af vores forskellige services?

Eksempelvis kan vores flaskestyringssystem (OCT) døgnet rundt give dig overblik over din gasbeholdning, mens vores tankovervågning kan sikre, at du aldrig løber tør for gas.

Herudover kan du få en serviceaftale på dit anlæg, så du slipper for bekymringerne om driftsstop. Læs mere om vores forskellige services her.