Igennem de sidste 20 år har Strandmøllen koncernen vækstet og med stor succes leveret kvalitetsprodukter til gasmarkedet. For at sikre den fortsatte udvikling af Strandmøllen, samt at vi fortsat er essentielle for vores kunder, medarbejdere og forretningsforbindelser, styrker vi den danske organisation med en ny administrerende direktør for Strandmøllen A/S. 


Pr. 1. januar 2024 tiltræder Michael Nørkjær som administrerende direktør for Strandmøllen A/S.

Alex Buendia fortsætter sit virke i koncernen som administrerende direktør for moderselskabet Christian Nielsen Strandmøllen A/S.


Michael Nørkjær er 39 år, og har været ansat i Strandmøllen A/S i de sidste 8 år. Heraf de sidste 2 år som markedschef. 


Michael Nørkjær udtaler:

”Jeg vil gøre mit bedste for at lede Strandmøllen ind i fremtiden med fokus på yderligere vækst og udvikling af både vores markedsposition og organisationen. Jeg ser frem til at stå i spidsen for en virksomhed, hvor vi har fokus internt på kultur, værdier, sikkerhed og medarbejdernes udvikling, og eksternt på at give vores kunder værdi.”


Vi vil stræbe efter at forblive en nøglespiller på det danske gasmarked, og fortsætte med at producere gasser og løsninger af høj kvalitet. 


Med denne overgang er Strandmøllen godt positioneret til at imødekomme fremtidige muligheder og fortsat være essentiel for fremtiden.